Montilla guanya més que Zapatero

Diner Ara ja he trobat d'on ens ve aquesta mala fama de pesseteros:

El president de la Generalitat, José Montilla, és el president de comunitat autònoma de l'Estat espanyol que més cobra, en percebre 164.043 euros anuals, segons publica el diari Expansión. Aquest diari també informa que Jordi Hereu guanya un total de 177.398 euros i que el president de la Diputació de Barcelona, Celestino Corbacho, cobra 144.200 euros anuals.

D'aquesta manera, els 164.000 euros del sou de Montilla supera amb escreix els 89.303 que guanya el president del govern central, José Luis Rodríguez Zapatero, i s'oposen als 54.000 euros que guanya el president d'Extremadura, Guillermo Fernández Vara, que és el que menys cobra. Després de Montilla, els que més cobren són el lehendakari Ibarretxe i la presidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre.

D'altra banda, Jordi Hereu és l'alcalde més ben pagat, amb 177.398 euros, seguit de l'alcalde madrileny, Alberto Ruíz Gallardón, que cobra 100.743 i l'alcalde de Bilbao, Iñaki Azkuna, que gunay 92.873 euros anuals. El sou de Jordi Hereu s'oposa als 33.264 euros anuals que cobra l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros.

Pel que fa als president Diputacions, el president de la de Barcelona, Celestino Corbacho, se situa al capdavant al rebre 144.200 euros a l'any. A Corbacho li segueix el president de la Diputació de Lleida, Jaume Gilabert, amb un salari de 108.220 euros anuals.

(Article d'e-noticies.com

 

 

[@more@]Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.